Improdice

“Improdice” is een meeslepende improvisatietheatervoorstelling waarin het publiek, door het rollen van grote dobbelstenen, het verloop van een fantasierijk avontuur bepaalt, geïnspireerd door de wereld van Dungeons and Dragons.

Wat is het?

Een Fantasierijke Reis: “Improdice” neemt improvisatietheater naar een nieuw niveau, geïnspireerd door de rijke wereld van Dungeons and Dragons. Deze voorstelling combineert de spanning van rollenspellen met de onvoorspelbaarheid van improvisatietheater.

Dobbelstenen Bepalen het Verhaal: Het meest opvallende kenmerk van “Improdice” is het gebruik van grote dobbelstenen, die door het publiek worden gerold om het verloop van de voorstelling te bepalen. Elke worp leidt tot nieuwe wendingen, uitdagingen en avonturen voor de acteurs op het podium.

Interactie met het Publiek: In deze voorstelling is het publiek meer dan een toeschouwer; ze zijn deel van het creatieve proces. De worpen van de dobbelstenen door het publiek zorgen voor een dynamische en interactieve ervaring waarbij geen enkele voorstelling hetzelfde is.

Een Episch Avontuur: De acteurs, meesters in improvisatie, reageren op elke worp met creativiteit en vindingrijkheid, waardoor een uniek en boeiend verhaal ontstaat dat het publiek van begin tot eind zal boeien.

Voor wie:

“Improdice” is een uitstekende aanvulling op elke theaterprogrammering. Het biedt niet alleen entertainment, maar ook een unieke, interactieve ervaring die geschikt is voor een breed publiek, van fervente fans van Dungeons and Dragons tot liefhebbers van innovatief theater.

Wil je samenwerken?

Stuur dan een mailtje via de contactpagina. Ik stuur heel snel terug!

Masterclasses improvisatietheater

Masterclasses en coaching via Opendoek

Wil je graag samenwerken? Per theaterseizoen (1 sep- 31 aug) kan elke aangesloten theatergroep bij Opendoek (zowel volwassenen- als jongerengroepen) gebruik maken van maximaal 30 uur coaching. Jullie betalen € 25 per coachingsuur aan OPENDOEK. Zij regelen de rest met mij! Handig toch!