Impro à la carte

“A la Carte” is een fascinerende improvisatietheatervoorstelling waarbij het publiek bij binnenkomst een zee van postkaarten van over de hele wereld ontdekt en mag aanvullen, die vervolgens het uitgangspunt vormen voor een uniek en geïmproviseerd verhaal.

Wat is het?

Een Verzameling van Verhalen: “A la Carte” is een unieke improvisatietheatervoorstelling die begint met een intrigerend visueel element – de grond bezaaid met postkaarten uit alle hoeken van de wereld. Het publiek wordt uitgenodigd om in deze zee van verhalen te duiken en zelfs hun eigen postkaarten toe te voegen, waardoor een persoonlijke en wereldse touch ontstaat.

Interactieve Start: Bij elke voorstelling worden willekeurige postkaarten uit een trommel getrokken en tentoongesteld op schildersezels. Deze kaarten, met hun beelden en verhalen, vormen de inspiratiebron voor de avond. Het publiek heeft directe invloed op het verloop van de show, waardoor elke voorstelling uniek is.

Improvisatie op Wereldschaal: Onze getalenteerde acteurs gebruiken deze postkaarten als startpunt voor een reeks geïmproviseerde scènes. Van intieme verhalen tot grootse avonturen, de voorstelling neemt het publiek mee op een reis rond de wereld, zonder het theater te verlaten.

Een Voorstelling voor Iedereen: “A la Carte” is perfect voor theaters die hun publiek iets unieks willen bieden. Het is een voorstelling die mensen van alle leeftijden aanspreekt en aantrekt, dankzij de universele aantrekkingskracht van persoonlijke verhalen en de fascinatie voor verre oorden.

Voor wie:

Deze voorstelling is niet alleen een theaterstuk, maar ook een creatieve ervaring die het publiek uitnodigt om deel te nemen en samen te werken met de acteurs. Het is een kans om de diversiteit en rijkdom van onze wereld te vieren door middel van kunst en verbeelding.

Wil je samenwerken?

Stuur dan een mailtje via de contactpagina. Ik stuur heel snel terug!

Masterclasses improvisatietheater

Masterclasses en coaching via Opendoek

Wil je graag samenwerken? Per theaterseizoen (1 sep- 31 aug) kan elke aangesloten theatergroep bij Opendoek (zowel volwassenen- als jongerengroepen) gebruik maken van maximaal 30 uur coaching. Jullie betalen € 25 per coachingsuur aan OPENDOEK. Zij regelen de rest met mij! Handig toch!