Alles uit de kast

“Alles uit de Kast” is een uniek interactief improvisatietheater waarbij het publiek de kleding kiest voor paspoppen, die de inspiratiebron vormen voor de acteurs om een dynamische en onvoorspelbare longform voorstelling te creëren.

Wat is het?

Een Baanbrekend Interactief Spektakel: “Alles uit de Kast” is niet zomaar een improvisatietheatervoorstelling; het is een revolutionaire theaterervaring waarbij het publiek een actieve rol speelt. Bij binnenkomst stuit het publiek op vier paspoppen omringd door een uitgebreide garderobe, elk met de uitnodiging: “Kleed mij aan”.

Deel 1 – Kleding als Inspiratie: De bezoekers kiezen de outfits voor de paspoppen, waarna onze acteurs deze kleding aantrekken en een meeslepend longform improvisatiestuk creëren. De keuzes van het publiek zijn de bouwstenen voor het verhaal, personages en de plots.

Interactieve Wending: Na deel 1, een schouwspel van creativiteit en verrassing, hangen de spelers de kleding terug. Hier komt de twist: het publiek krijgt nu de kans om extra attributen toe te voegen, waardoor de tweede helft van de show een nieuwe laag van interactie en inventiviteit krijgt.

Elke Voorstelling een Nieuw Avontuur: Deze toevoeging van attributen zorgt ervoor dat geen twee voorstellingen hetzelfde zijn. Het publiek is niet alleen toeschouwer, maar ook mede-schepper van de theaterervaring.

Voor wie:

“Alles uit de Kast” is de ideale voorstelling om uw publiek iets nieuws en spannends te bieden. Deze show is geschikt voor een divers publiek en past in zowel grote als intieme theaterzalen. Het biedt een unieke, participatieve ervaring die bezoekers zal boeien en betrekken.

Wil je samenwerken?

Stuur dan een mailtje via de contactpagina. Ik stuur heel snel terug!

Masterclasses improvisatietheater

Masterclasses en coaching via Opendoek

Wil je graag samenwerken? Per theaterseizoen (1 sep- 31 aug) kan elke aangesloten theatergroep bij Opendoek (zowel volwassenen- als jongerengroepen) gebruik maken van maximaal 30 uur coaching. Jullie betalen € 25 per coachingsuur aan OPENDOEK. Zij regelen de rest met mij! Handig toch!