Hoe is het zover kunnen komen?

“Hoe is het zover kunnen komen?” is een innovatieve improvisatietheatervoorstelling die het publiek meeneemt op een tijdreis, waarin ze eerst een avontuur met het hoofdpersonage beleven en vervolgens terugkeren naar diens jeugd om de oorsprong van die avonturen te ontdekken.

Wat is het?

Uniek concept: “Hoe is het zover kunnen komen?” is een innovatieve improvisatietheatervoorstelling die het publiek meeneemt op een meeslepende reis door de tijd. Met een uniek tweedelig format, biedt deze show een verfrissende kijk op het concept van oorzaak en gevolg in het leven van een intrigerend hoofdpersonage.

Deel 1 – Het Avontuur: Het publiek wordt direct in het leven van het hoofdpersonage gedompeld, waarbij ze samen een aangrijpend avontuur beleven. Dit deel is rijk aan plotwendingen, emotie en verrassingen, die het publiek op het puntje van hun stoel houden.

Deel 2 – De Origin Story: Waar komt het hoofdpersonage vandaan? Wat heeft hem of haar gevormd? In dit deel nemen we het publiek mee terug in de tijd. We onthullen de jeugdjaren van het hoofdpersonage en werpen licht op de gebeurtenissen die de verrassende wendingen in deel 1 hebben veroorzaakt. Dit deel verrijkt niet alleen het verhaal, maar biedt ook diepgang en context, waardoor het publiek een diepere verbinding met het personage en zijn reis voelt.

Interactief en Dynamisch: “Hoe is het zover kunnen komen?” is niet alleen een voorstelling; het is een ervaring. Onze getalenteerde groep van improvisatieacteurs reageert op het publiek, waardoor elke voorstelling uniek is. Deze interactie zorgt voor een dynamische en onvoorspelbare show die steeds weer verrast.

Voor wie:

Perfect voor Uw Theater: Deze voorstelling is een uitstekende toevoeging aan uw programmering. Het biedt niet alleen entertainment, maar ook een diepzinnige ervaring die de toeschouwers nog lang zullen herinneren. Het is geschikt voor een breed publiek en past perfect in zowel grote als intieme theaterzalen.

Wil je samenwerken?

Stuur dan een mailtje via de contactpagina. Ik stuur heel snel terug!

Masterclasses improvisatietheater

Masterclasses en coaching via Opendoek

Wil je graag samenwerken? Per theaterseizoen (1 sep- 31 aug) kan elke aangesloten theatergroep bij Opendoek (zowel volwassenen- als jongerengroepen) gebruik maken van maximaal 30 uur coaching. Jullie betalen € 25 per coachingsuur aan OPENDOEK. Zij regelen de rest met mij! Handig toch!